Kaarten Nederlands Elftal

Kaartverkoop van het Nederlands Elftal

Het publiek van het Nederlands Elftal heeft zich door de jaren heen duidelijk weten te profileren. De zogenaamde Oranjegekte is tot ver over de landsgrenzen bekend en veel supporters kijken vaak maandenlang uit naar het bijwonen van een duel van Oranje.

kaarten Nederlands Elftal

Met name de duels op de eindtoernooien zijn bij enorm veel voetballiefhebbers zeer geliefd. Het is dan ook lang niet altijd even gemakkelijk om aan toegangstickets te komen. Supporters die zich goed voorbereiden en goed zoeken kunnen echter vaak wel tickets bemachtigen. Hieronder zetten wij de beste manieren om aan kaarten voor het Nederlands Elftal te komen op een rij.

Kaarten kopen via Ons Oranje

De meest voor de hand liggende optie is om Ons Oranje te benaderen. Dit is de officiële fanbase voor supporters van het Nederlands Elftal. Ons Oranje werkt samen met de KNVB en officiële partners van de KNVB, dus in dat kader is deze fanbase een betrouwbare organisatie om tickets aan te schaffen.

In het geval van thuiswedstrijden in de kwalificatiereeks kun je bij Ons Oranje een passe-partout aanschaffen. Je kunt dan alle thuiswedstrijden bezoeken tegen een lagere prijs dan wanneer je alle tickets los voor deze duels los bestelt. Als er slechts één bepaalde wedstrijd tussenzit die je graag ziet, is het natuurlijk praktischer om enkel een ticket voor die wedstrijd te bestellen.

Kaarten kopen via derden

Er zijn diverse websites die tickets van allerlei evenementen te koop aanbieden. Zeker in het geval van grote toernooien kan deze manier van ticket aanschaf ook erg aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is het wel aan te bevelen om te controleren in hoeverre de betreffende website waarop je de tickets aanschaft betrouwbaar zijn. Controleer derhalve altijd bij derden of ze goede ervaringen met een dergelijke website hebben gehad, indien dit niet het geval is kun je jezelf beter wenden tot officiële fanbases voor toegangsbewijzen.

Wij hebben goede ervaringen met onder andere Viagogo.

Afreizen met het Nederlands Elftal

Voor kwalificatiewedstrijden en oefenwedstrijden van het Nederlands Elftal is het doorgaans niet heel erg moeilijk om aan tickets te komen. Voor grote toernooien, zoals een EK of een WK, is dit bij kwalificatie van het Nederlands elftal vaak al een stuk lastiger dan voor de kwalificatieduels.

Veel mensen maken er een hele vakantie aan vast wanneer ze het Nederlands Elftal achterna reizen. Via de officiële kanalen kun je voor de officiële prijs toch een kaartje bemachtigen, mits je er op tijd bij bent. Een andere mogelijkheid is naar het land van het toernooi afreizen en op zoek gaan naar mensen die een ticket uiteindelijk toch niet naar de wedstrijden willen of kunnen gaan of de ticket tegen een hoge prijs willen verkopen.

Bovenstaande manier heeft niet onze voorkeur, maar voor de fanatieke supporters is dit toch een optie wanneer het via de andere kanalen niet wil. En lukt het ter plekke onverhoopt toch niet, dan is er vaak in de omgeving wel een gezellig plein of kroeg waar de wedstrijd gekeken kan worden op een groot scherm, ook toegankelijk zonder kaarten voor het Nederlands Elftal…